Beste Neerlandia-leden,

We hopen dat het goed gaat met iedereen en dat u gewoon nog even veilig thuis blijft.

Hierbij willen we u graag informeren over ons volgende evenement.

aletta stevensDit zal plaats vinden op maandag 22 juni om 15:00 uur in de vorm van een interview met vertaalster en auteur Aletta Stevens.

Aletta is lid van Vereniging Neerlandia en haar tweede boek is net verschenen onder de titel: The Remarkable Journey of Mr Prins.

Het boek vertelt het verhaal van de Nederlandse jood Eli Prins, die in de meidagen van 1940 naar Engeland ontsnapt en tijdens de hongerwinter een inzamelingsactie op touw zet, die leidt tot een vriendschap tussen zijn geboortestad Alkmaar en zijn nieuwe woonplaats Bath in Engeland.

Het interview wordt geleid door Meritha Paul-van Voorden, een bestuurslid van Neerlandia. Meritha heeft Aletta’s eerste boek vanuit het Engels naar het Nederlands vertaald.

Hebt u vragen voor Aletta, stuur die dan van tevoren naar hetzelfde emailadres hierboven. Op de dag zelf is er na afloop van het interview ook nog gelegenheid tot het stellen van vragen.

Als wij uw nieuwsgierigheid hebben geprikkeld, dan kunt u zich voor dit evenement per email vóór zaterdag 20 juni aanmelden bij marianne.denney@hotmail.co.uk.

Er zijn geen kosten aan dit event verbonden.

Do not forget to watch on the Neerlandia web homepage: Art and Tours in your Comfy Armchair